Kanaa tikka masala
- ½ prk maustamatonta jugurttia
- 2 rkl tikka-mausteseosta
- 500 g kanan rintapaloja
Kastikeainekset:
- 400 g paseerattua tomaattia
- 1 rkl inkivääriraastetta
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 rkl hunajaa (tai ruokosokeria)
- ½ tl chilijauhetta
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 dl ruokakermaa
- suolaa ja pippuria
- (jauhettuja sarviapilan siemeniä)
Ohje:
1. Paloittele kana ja laita marinoitumaan jogurtin ja tikka-mausteen kanssa vähintään muutamaksi tunniksi jääkaappiin.
2. Asettele kanapalat vuokaan ja laita 270 asteiseen uuniin grillivastukselle 11 minuutiksi.
3. Laita kastikeainekset kattilaan.
4. Lisää lopuksi grillatut kananpalat kastikkeeseen ja hauduta noin 5 minuuttia. Maista vielä kastiketta ja lisäile tarvittaessa mausteita oman maun mukaan.
Tarjoile riisin ja naan-leivän kera.
Mukavaa tiistai-iltaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti