torstai 8. joulukuuta 2016

Pikkujoulutunnelmia

Tällä viikolla vietän monia pikkujouluja. Itsenäisyyspäivänä kokoonnuimme meille appivanhempieni ja miehen veljen perheen kanssa. Tulipahan herkuteltua niin, että napa paukkui. Vielä olisi piparikinuskijuustokakkua jääkaapissa..  Huomenna on vuorossa työpaikkani pikkujoulut ja lauantaina puolestaan vietän pikkujouluja ystävieni kanssa. Kiva loppuviikko siis edessä! 

Itsenäisyyspäivän kattaus oli  yksinkertaisuudessaan melko perinteisen jouluinen punaisine servietteineen, säihkyvine tabletteineen ja kynttilöineen. Nämä ihanat hopeiset tabletit löysin Vantaan Flamingossa sijaitsevasta sisustuskaupasta nimeltä OutletTukku. Mikäli on asiaa Flamingoon niin suosittelen piipahtamaan kyseisessä sisustuskaupassa. Liikkeessä on nopeasti vaihtuva valikoima ja usein hyviä tarjouksia. 

Vietämme joulun pyhät sukulaisten luona, mutta minusta on silti kiva laittaa kotia jouluiseksi. Niinpä kotiin on taas ilmestynyt hieman lisää joulukoristeita. Joulukuusi on vielä hankkimatta. Enää reilut kaksi viikkoa niin on joulu! 
Leppoisaa torstai-illan jatkoa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti