sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Esittelyssä työhuone

Työhuone sisustettiin noin 1,5 vuotta sitten muutettuamme ilman juuri mitään panostamista. Kaikki muu kodin laittaminen on mennyt tämän edelle, mutta nyt päätimme hieman keskittyä myös työhuoneeseen. Työhuone on melko pieni, 8,5 neliötä, joka asettaa tietysti omat haasteensa sen sisustamiselle.  Valkoiset tyhjät seinät kaipasivat jotain, jonka seurauksena yksi seinistä päädyttiin maalaamaan viime lokakuussa Kalklitir kalkkimaalin winter primo-sävyllä. Tästä maalauspostaukseen. Valinta maalin kanssa osui nappiin ja huoneeseen saatiin kiva, lämmin tunnelma tällä greigen sävyisellä efektiseinällä. Olen ollut erittäin tyytyväinen maalivalintaan. 

Etsin sopivaa työpöytää pitkään, mutta kyseisen pöydän nähtyäni se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Joulukuussa työhuoneeseen kotiutui uusi 69cm syvä ja 140cm leveä Jyskin Ullits-pöytä. Työpöytä on väritykseltään valko-harmaa ja hieman betonisen rosoinen. Pöydän sävy sopiikin täydellisesti huoneen greigen väriseen seinään! Pöydässä on myös runsaasti säilytystilaa. Työhuoneessa paljon tilaa vienyt lipasto sai puolestaan siirtyä makuuhuoneesemme. Maritusprojektini aikana lipastoon on tullut runsaasti tilaa, useampi tyhjä laatikko. Pidän kuitenkin lipastosta paljon ja se sopii hyvin makuuhuoneeseemme. Ainakin toistaiseksi se saa jäädä.
Työtuolin kanssa oli miehelläkin jotain sanottavaa, sillä se on hän joka yleensä koneen ääressä etätöissä istuu. Ikea ei pettänyt tälläkään kertaa ja päädyimme Markus-työtuoliin. Tuolin esteettisyydestä voi olla montaa mieltä, mutta ainakin siinä on todella hyvä istua. Kymmenen vuoden takuu ja tuolin hyvät säätömahdollisuudet tekivät ostopäätöksen tekemisestä lopulta melko helppoa.

Kerroin blogissa marraskuussa ostaneeni black friday-tarjouksesta valkoisen string pocket-hyllyn. Hylly on löytänyt paikkansa työhuoneen efektiseinän vastakkaiselta valkoiselta seinältä. Hetkeäkään en ole katunut hankintaa. Niin monikäyttöinen, ajaton ja klassinen hylly on. Uskon, että se viihtyy kodissamme pitkään. Hyllylle on vielä hankinnassa jokin helppohoitoinen pieni viherkasvi.
Jokos sä olet herkutellut Runebergin tortuilla? Itse en ole mikään Runebergin torttujen ystävä ja valitsenkin laskiaispullan ja Runebergin tortun välillä aina mielummin laskiaispullan. Tänä vuonna Runebergin tortut kuitenkin yllättivät positiivisesti. Hyvää Runebergin päivää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti