lauantai 19. marraskuuta 2016

Joulu hiipii kotiin

Viime viikolla joulu alkoi pikkuhiljaa hiipiä kotiimme, kun laitoin ensimmäiset joulukoristeet esille. Itse tykkään laittaa jouluiset koristeet melko ajoissa esille, mutta pois ne lähtevät viimeistään loppiaisena. Erityisesti tunnelmavalot lisääntyvät kodissamme pimeään vuodenaikaan, enkä itse miellä valoja ainoastaan jouluvaloiksi vaan enemmänkin kaamosvaloiksi. Joulun aikaan pyrin tuomaan kotiin lämpöistä ja kodikasta tunnelmaa esimerkiksi tekstiilien ja kynttilöiden muodossa. Meidän joulu on sekoitus klassisia värejä; valkoista, harmaata ja punaista. Joulu onkin mieluisaa aikaa myös sisustamisen suhteen, vaikkakaan liikaa koristeita en halua itselleni haalia säilöttäväksi. Silti joka vuosi tekee mieli jotain uutta ja tänä vuonna edessä taitaa olla ulkovalojen ostamista.
Olohuoneen ikkunoita koristavat Prismasta ostetut isot House-valokranssit. Ihastuin kransseihin heti ne nähtyäni, eikä ostos ole harmittanut. Uskonkin, että ajattomat valot miellyttävät vuodesta toiseen. Näistä valoista ei synny liian jouluista fiilistä, joten niitä voi mielestäni pitää ikkunassa vaikka lokakuulta helmikuulle. 
Uusin hankinta on iso maljakko, jonka täytin hopean ja punaisen värisillä joulupalloilla sekä led-valoilla. Maljakkoon mahtuu kuutisenkymmentä palloa ja joulun jälkeen löytyy maljakolle varmasti muutakin käyttöä taas ennen seuraavaa joulua. 
                                                           Miltäs teidän joulu näyttää? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti