keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Kinuskillan brunssi Kellokoskella

Reilu viikko sitten lauantaina herkuttelimme Kellokoskella sijaitsevan kahvila Kinuskillan brunssilla. Olin kuullut Kinuskillasta kehuja muutamalta ystävältäni, enkä suotta. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka kyseessä! Kellokosken vanhan ruukin alueella sijaitseva kahvilan miljöö on kaunis ja tunnelmallinen.

Brunssin alkupalapöytä sisälsi erilaisia tuoreita leipiä, levitteitä sekä maukkaita salaatteja ja kasviksia. Lämpimänä ruokana tarjolla oli  muun muassa pulled pork-pitaleipiä, lihapullia ja bataattilohkoja. Jälkkäriksi nautin hedelmien lisäksi kanelipannukakkuja kermavaahdon ja suklaakastikkeen kera. Namskis!  Arkisin Kinuskilla tarjoaa lounasta klo 10-14 sekä sunnuntaisin krepsejä suolaisilla ja makeilla täytteillä. Täytyy ehdottomasti joskus käydä testaamassa myös paikan krepsit. Myös kahvilan tiskillä olleet juustokakut näyttivät varsin houkuttelevilta.


Brunssin hinta-laatusuhde on kohdallaan, hinta aikuiselta 19,90 euroa ja alle 5-vuotias ruokailee aikuisen seurassa ilmaiseksi. Yksi parhaimmista brunsseista mitä on tullut nähtyä. Ja niitä on aika monta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti