lauantai 3. maaliskuuta 2018

MIAMI BEACH

Miami on ollut yksi niistä kohteista, jossa olen haaveillut käyväni pidempään. Tapahtumarikkaan reissun päätteeksi Miamissa keskityimme auringonottoon, syömiseen sekä vähän myös shoppailuun.  Alunperin olimme suunnitelleet olevamme Miamissa viisi yötä, mutta lentoaikataulujen muututtua olimmekin Miamissa kuusi yötä. Viisi ensimmäistä yötä olimme Miami Beachilla ja viimeisen yön lentokentän suunnalla Miami Dolphin Mall-ostoskeskuksen vieressä.  Sisäostoskeskuksessa on valtavasti kauppoja ja hyviä alennuksia.  Kauppakeskuksen infosta saa "shopping passportin", jolla saa lisäalennuksia joistain liikkeistä. Hintatasosta sen verran, että löysin esim. Tommy Hilfigerin neuleita 13 dollarilla ja t-paitoja 6 dollarilla, Hollisterin farkut 25 dollarilla sekä Guessin koruja 10 dollarin hintaan. Matkalaukun kiinni saamisessa olikin oma hommansa! 

Palautimme auton saavuttuamme Miamiin. Olin etukäteen lukenut, että auto on Miami Beachilla tarpeeton,  jonka lisäksi pysäköinti on kallista ja hankalaa. Auto olisi kyllä ainakin meille ollut turha kuluerä Miamissa, sillä suurimmaksi osaksi liikuttiin kävellen. Pidemmille matkoille tilasimme uber-kyydin, joista ei montaa dollaria köyhdytty.

Miamin hotellit ovat yleisesti ottaen melko kalliita. Me löysimme Blanc Kara Adults Only-hotellin  hotels.comin kautta. Viisi yötä hotellissa maksoi 663 euroa sisältäen aamupalan. Aamupala oli erittäin suppea, mutta muutoin olin täysin tyytyväinen hotelliin ja voisin majoittua siellä uudelleenkin. Huone oli erittäin tilava ja hotellilta oli vain muutaman minuutin kävelymatka rannalle. Hotellin vieressä on Big Pink-niminen ravintola, jota voin suositella Miamiin matkaaville. Big Pinkissä tuli maistettua friteerattua kanaa vohvelilla sekä vaahterasiirapilla, oreo-pirtelöä sekä friteerattuja oreo-keksejä vaniljajäätelöllä. Terveellistä, eikö? No lomallahan sitä oltiin!

Enää kaksi viikkoa ja USA kutsuu taas.  Leppoisaa lauantai-iltaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti