perjantai 27. huhtikuuta 2018

Death Valleyn kansallispuistossa

Vietimme Kalifornian matkallamme Death Valleyn kansallispuistossa kaksi yötä. Death Valley sijaitsee reilun kahden tunnin ajomatkan päässä Las Vegasista, Los Angelesiin puolestaan ajaa noin 4,5 tuntia. Kansallispuistossa vierailu onnistuu siis loistavasti myös päiväreissuna Las Vegasista.

Death Valley on yksi maailman kuumimmista ja kuivimmista paikoista. Maaliskuussa lämpötila oli kuitenkin vielä miellyttävä, noin 26 astetta. Kesällä lämpötila nousee lähemmäs 50 astetta, huh!  Näimme muutamia kukkia tien varsilla, mutta muutoin ei vehreyttä ollut. Yövyimme yhdessä harvoista puiston sisällä olevista hotelleista, nimeltään Ranch at Death Valley. Hotelli oli melko kallis ja mielestäni hinta-laatusuhteeltaan huonoin matkamme majoituksista. Hotellin sijainti oli kuitenkin loistava puiston nähtävyyksien ja matkasuunnitelmamme kannalta. 

Badwater on yksi suosituimmista nähtävyyksistä Death Valleyssä.

Toinen suosittu nähtävyys on Devil's golf course. 

Ajelimme myös yhdeksän mailin pituisen mäkisen ja mutkaisen Artist's Driven. Tien varrella on Artist's Palette, joka on useimpien mielestä koko tien näyttävin osuus. 

Kansallispuiston maksu on 30 dollaria henkilöautolta. Lippu on voimassa viikon ajan. Sanoisin, että ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Mukavaa viikonloppua sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti