lauantai 23. heinäkuuta 2016

Ensivaikutelma


Eteinen antaa ensivaikutelman kodista ja sen tyylistä. Meillä eteisestä avautuvat avarat näkymät olohuoneeseen ja keittiöön. Eteisen tulee olla käytännöllinen, arjessa toimiva kokonaisuus. Eteisemme on käytävän mallinen ja aika kompaktin kokoinen.  Melko helposti saimme siitä kuitenkin meille toimivan tilan. Isot peiliovet luovat eteiseen lisää avaruutta ja valoa, sekä kätkevät taakseen ison määrän takkeja, huiveja, kenkiä sekä siivouskaapin. Liukuovikaapin lisäksi halusin myös perinteisemmän naulakon eteiseemme, johon vieraiden on helppo ripustaa takkinsa. Sopivan moderni yksilö kotiutettiin meille Askosta. Ostin naulakon ensin kiiltovalkoisena, mutta yhden illan sitä katseltuani totesin ettei se kertakaikkiaan sovi eteiseemme. Naulakko oli nimittäin aivan eri sävyn valkoinen kuin muut kalusteet. Naulakkoa ei kuitenkaan voinut palauttaa takaisin liikkeeseen, joten myin sen eteenpäin ja marssin kauppaan ostamaan mustan tilalle. Ja nyt silmä lepää huomatessani, että musta tuo oikeastaan aika kivaa kontrastia muutoin vaaleaan kalustukseen.

Ikean Hemnes-sarjan kenkäkaapin pikkulaatikko toimii kätevänä säilytyspaikkana avaimille ja muulle pikkutilpehöörille.  Samaan sarjaan kuuluva kenkäteline toimii samalla penkkinä ja on näin ollen mielestäni kätevä ratkaisu pienehköön eteiseen. Kenkäkaapin päällä olevaan mail-laatikkoon on mukava sujauttaa päivän postit.

Liukuovikaapin kulmaan löysin lattiavalaisimen Hobbyhallin Hobbaloista edulliseen hintaan.
Käytävämatto on myös peräisin Hobbyhallista ja on mieheni valitsema. Itse lähdin ostamaan eri mattoa, mutta mieheni ylipuhui valitsemaan juuri tämän maton. Sama matto löytyy isompana myös olohuoneestamme. Täytyy näin jälkikäteen myöntää, että mieheni valinta oli kyllä onnistunut. 


Tältä meidän eteinen tällä hetkellä näyttää. Onko eteinen aiheuttanut teillä tuskaa sisustamisen suhteen?



Kenkäkaappi - Ikea tämä
Säilytyspenkki -Ikea tämä
Naulakko - Asko tämä
Kynnysmatto - Ikea tämä
Käytävämatto - Hobbyhall tämä
Lattiavalaisin - Hobbyhall
Mail-laatikko Kodin1 

Mukavaa illanjatkoa kaikille ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti