keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Olohuone



Olohuoneessa vallitsee valko/harmaa/musta-sävymaailma. Olohuoneen pöydällä on jo pitkään viihtynyt Aalto teräsvati, jonka tuikkuasetelmaa vaihtelen vuodenajan ja fiiliksen mukaan. Etenkin Iittalan tuikkukippoja onkin ehtinyt kertyä melkoinen kokoelma. Huomaan sisustaessani usein kiinnittäväni huomiota ulkonäön lisäksi käytännöllisyyteen. Sitä nykyinen sohvapöytäkin on tarjotessaan hyvin lisäsäilytystilaa. Pieneen laatikkoon sujahtavat nopeasti kaukosäätimet ja pleikkarin ohjaimet piiloon! Kauniit, mutta käytännölliset ovat myös sohvamme korkeat jalat, jotka mahdollistavat imuroimisen sohvan alta. Haaveilin ensin vaaleammasta sohvasta, mutta mies ylipuhui tähän tummempaan sohvaan. Valinta osui kyllä nappiin!

Lempikalusteeni olohuoneessa ovat tällä hetkellä Kartellin Stone-jakkarat, joita meiltä löytyy kaksin kappalein. Ostimme ne kevään hulluilta päiviltä ollen Stockmannilla heti klo 7 aamusta. Muutama muukin oli Stonea ostamassa, mutta saimme kuitenkin omamme. Jakkarat toimivat meillä pääsääntöisesti apupöytinä, mutta välillä myös istuimina.









Valaistus on tärkeä osa sisustusta ja luo tunnelmaa kotiin. Palatakseni käytännöllisyyteen olemme hankkineet Nexa-merkkisen kaukokytkinsarjan, jonka kaukosäätimellä voimme kytkeä valoja päälle ja pois vaivattomasti. Meillä on tällä hetkellä yhteensä neljä valaisinta kytkettynä sarjaan. Tulee paljon helpommin laitettua koristevalaisimet päälle, kun se on helppoa eikä tarvitse kiertää joka pistorasiaa erikseen. 




Sohva - Finsoffat tämä
Sohvapöytä - Laulumaa tämä
Vitriini - Laulumaa tämä
Korkeakiiltoinen hylly - Ikea vastaava
Tv-taso - Ikea bestå-sarja
Kartell Stone-jakkara tämä
Kaukokytkinsarja Nexa - Clas Ohlson tämä
Matto - Hobbyhall tämä
Verhot - Vallila
Sohvatyynynpäälliset - h&m home ja jotex


Aurinkoista viikkoa sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti