perjantai 29. heinäkuuta 2016

Solarium Studio Sunlight Nail & Lashes: ripsienpidennykset


Olen nyt viiden vuoden ajan käynyt laittamassa ripsienpidennyksiä Solarium Studio Sunlight Nail & Lashes -hoitolassa Tikkurilassa ja Myyrmäessä. Yrityksellä on toimipiste myös Espoossa Leppävaarassa. Olen välillä pitänyt taukoa ripsienpidennysten laitosta, mutta aina palannut laitattamaan ne hyväksi havaitsemassani hoitolassa. Omat pidennykseni ovat keskimittaiset, keskipituus 11mm ja pisimmillään 13mm. Mulla huoltoväli on ollut 3,5-4 viikkoa. Olen välillä pitänyt muutamista kuukausista puoleen vuoteen taukoa ripsien laitosta, mutta mitään muutosta omissa ripsissä en kuitenkaan ole huomannut, vaan ne ovat samanlaiset kuin ennen pidennysten ottamista. Oikein laitettuina omien ripsien ei kuuluisikaan vahingoittua.  Ripsienpidennyksistä yleisesti kuulee sekä kauhutarinoita että positiivista palautetta. Varmasti löytyy yhtä paljon hyviä kuin huonojakin kokemuksia, jonka vuoksi kannattaakin valita tarkkaan paikka jossa räpsyttimet käy laitattamassa. Eihän ripsienpidennykset  toki varmaan ole kaikkien juttu laittoi ne kuka tahansa. Omat kokemukseni ripsienpidennyksistä ovat positiivisia. Parasta on nopeat aamut, jolloin meikkaamiseen kuluu muutama minuutti. Ripsienpidennysten kanssa ei mielestäni juuri muuta meikkiä tarvita.


Uudet ripsienpidennykset kustantavat studio sunlightissa 70 euroa ja ripsihuolto 55 euroa, joka on mielestäni varsin kilpailukykyinen hinta laadukkaista ripsistä. Ilmaistahan tämä lysti ei toki ole. Studio Sunlightin muita palveluita ovat muun muassa solarium, geelikynnet, kestopigmentoinnit ja kulmien kestovärjäykset.

Yrityksellä on nettiajanvaraus käytössä, joka on suuri plussa. Huonona puolena voisin mainita, että aikoja on ajoittain hankala saada. Etenkin ilta-ajat ovat kiven alla. Toisaalta tämä kertoo paikan suosiosta. Minulla on yleensä kaksi seuraavaa aikaa varattuna, jolla varmistan itselleni sopivan ripsien huoltovälin.


Rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua! Toivottavasti sää pysyy aurinkoisena, sillä meillä on ulkona maalausprojekti, josta juttua luvassa myöhemmin blogissa.


(postaus ei ole sponsoroitu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti