tiistai 9. elokuuta 2016

Kurkistus kylpyhuoneeseen & saunaan

 90-neliöisessä kodissamme on yhdistetyt kodinhoito- ja kylpyhuonetilat, joiden yhteydessä on myös sauna. Kodistamme löytyy vielä erillinen wc.  Näissä tiloissa on kaikki se mitä niiltä odotankin. Kylpyhuoneen värimaailma on ajaton ja rauhallinen. Kaappeihin mahtuvat mukavasti pyyhkeet, liinavaatteet, pesuaineet ja likapyykit.  Ripauksen spatunnelmaa tuo sadesuihku, jonka alla viihdyn välillä pitkiäkin aikoja. 





Kun sammuttaa kylpyhuoneen valot niin saunan tumman oven läpi ei näe kylpyhuoneeseen. Saunaan luksusta tuo sinne asennetut kaiuttimet. Kylpyhuoneessa sijaitsevat itse stereot, joiden välityksellä voi kuunnella radioa, cd-levyjä tai kännykän ja bluetoothin ansiosta vaikka spotifyta. Jälkimmäisin on ollut meillä ylivoimaisesti suosituin. Rentouttava musiikki nostaa saunassa rentoutumisen uudelle tasolle. Kotia ostaessamme ajattelimme kyseisen ominaisuuden olevan hyödytön, mutta tähän mennessä taitaa olla vain yhden käden sormilla laskettava määrä kertoja, jolloin kaiutimmet eivät ole olleet käytössä saunoessa. 

Saunan katossa on upotetut valot, jotka luovat mukavasti tunnelmaa. Pienestä ikkunasta avautuvat metsämaisemat. 







Mukavaa tiistai-iltaa sinulle!


2 kommenttia:

  1. Tosi kivat tilat, värit on just hyvät ja kaikki tarpeellinen on saatu mahtumaa.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Mielestäni just sopivan verran käytetty neliöitä kylppäriin tän kokoisessa asunnossa. Kävin just äsken osallistumassa arvontaan blogissasi! :)

    VastaaPoista