perjantai 5. elokuuta 2016

Master bedroom



Kodissamme on kolme makuuhuonetta, joista yksi toimii meidän makuuhuoneenamme, toinen työhuoneena ja kolmas vierashuoneena. Meidän makuuhuoneesta on kulku kotimme vaatehuoneeseen, jonka olen valloittanut vaatteille, kengille ja laukuille. Mieheni onkin joskus sanonut, että vaatehuone on lempihuoneeni. Ehkä ei lempihuone, mutta mieluinen ja tärkeä kyllä!



Yöpöytien alkuperäiset nupit vaihdoimme timanttinuppeihin. Jos nämä alkaa jossain vaiheessa kyllästyttämään niin nupit saa nopeasti vaihdettua toisiin.

Päiväpeite on tilattu Jotexilta ja sitä voi käyttää molemmin päin. Toiselta puolelta päiväpeite on valkoinen ja toiselta vaaleanharmaa. Jotkin kauniit tyynynpäälliset ovat vielä hakusessa.






Yhtä makuuhuoneen seinää koristaa valokuvakollaasi. Kaikki kuvat ovat häämatkaltamme Malediiveilta. Kuvia katsoessa tulee aina hyvä fiilis, joka olikin kollaasin tarkoitus. Sängyn päätyseinä kaipaa mielestäni vielä jotain. Toistaiseksi kaikkien huoneiden seinät ovat valkoisia ja olisi kyllä kiva saada väriä ainakin joihinkin seiniin.  Mietimme pitkään millaisen efektiseinän haluaisimme. Olemme päätymässä Tikkurilan hopeaan taika helmiäislasyyriin, jonka päälle levitetään Tikkurilan valkoinen tunto hieno-maali. Tästä tulossa postausta blogiin myöhemmin.

Sänky - Ikea  tämä
Yöpöydät - Ikea tämä
Päiväpeite -  Jotex tämä
Kehykset - Ikea nämä
Verhot ja matto - Vallila 


Hyvää viikonloppua ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti