keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Fazer vierailukeskus Vantaalla

Lokakuussa Vantaan Vaaralassa avattiin uusi Fazerin vierailukeskus. Vierailukeskuksessa järjestetään yksityishenkilöille näyttelykierroksia sekä isommille ryhmille erilaisia tapahtumia. Keskuksessa on mahdollisuus järjestää esimerkiksi lasten synttäreitä tai vaikkapa tyhy-päiviä suklaatastingin ja näyttelykierroksen muodossa. Kouluryhmille näyttelykierros on maksuton! Keskuksessa on myös kaikille avoimet Fazer Café sekä myymälä.

Melkoisena herkkusuuna olin kiinnostunut käymään vierailukeskuksessa heti ensimmäisten joukossa. Osallistuin noin tunnin pituiselle näyttelykierrokselle, jossa tutustuttiin oppaan johdolla Fazerin historiaan ja toimintaan. Pelkäksi oppaan puheen kuunteluksi kierros ei mennyt vaan kierrokseen kuului myös paljon toiminnallisia elementtejä. Tilat olivat avarat ja esteettömät, joten esimerkiksi lastenrattailla tai pyörätuolilla liikkuminen olisi ollut varsin vaivatonta.
Näyttelykierroksen lopussa vierailijoita odotti karkkimetsä, jossa sai herkutella suklaalla ja lakritsilla niin paljon kuin jaksoi. Mukaan nameja ei saanut karkkimetsästä ottaa. Tämä osuus onkin varmasti monen lapsen unelma ja ylivoimainen suosikki koko kierroksella.
Sisäänpääsy näyttelykierrokselle maksaa etukäteen netistä ostettuna 14,50 euroa aikuiselta ja 9,50 euroa 7-17-vuotiaalta lapselta. Alle 7-vuotiaalle kierros on ilmainen. Paikan päältä ostettuna liput tulevat edullisemmiksi, 12 euroa aikuiselta ja 8 euroa lapselta. Tällä kertaa kierros oli ainakin kuitenkin täynnä jo pari päivää etukäteen, joten olisimme joutuneet jättää kierroksen toiseen kertaan mikäli emme olisi ostaneet lippuja ajoissa. Lipun hintaan kuuluu kierroksen lopuksi saatava Fazer-tuotekassi, joka sisälsi tällä kertaa leipää, keksipaketin, karkkipussin, purkkaa, suklaakarpaloita ja puurohiutaleita. Varsin kohtuuhintainen elämys siis kyseessä!

Vierailukeskuksen myymälässä on laaja valikoima makeisia, keksejä ja leipää. Myymälässä on myös vaihtuva valikoima 2.laadun tuotteita, eli herkkuja joissa on pieniä virheitä jonka vuoksi niitä ei voida myydä täydellä hinnalla. Esimerkiksi 500 gramman karkkisekoituksen hinta oli 2,50 euroa ja joitain 400 gramman karkkipusseja myytiin 1,50 eurolla.
Voin lämpimästi suositella Fazerin vierailukeskusta kaikille herkkusuille! Nyt meillä ainakin riittää herkkuja kotonakin pitkäksi aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti