maanantai 3. lokakuuta 2016

Pesto-pinaattilasagne


Tämä pesto-pinaattilasagne on niin hyvää, että sitä tulee helposti syötyä liikaa. Kuulin Valion reseptistä kehuja alunperin työkaveriltani ja pienillä muokkauksilla olen nyt valmistanut sitä joitakin kertoja kotona. Ekaa kertaa tätä ruokaa valmistaessani mietin, että voiko tämä oikeasti olla hyvää.. Herkullista se kuitenkin oli ja tämä kasvislasagne katoaa meillä hyvin äkkiä parempiin suihin !

Pesto-pinaattilasagne

1  rkl öljyä
2  sipulia
300g pakastepinaattia
400 g paseerattua tomaattia
1  dl vihreää pestoa
200g raejuustoa
1  tl sokeria
1 tl suolaa
8-10 lasagnelevyä
150g juustoraastetta

Ohje
1. Hauduta kattilassa kuumennetussa rasvassa hienonnettu sipuli ja pinaatti.
2. Lisää paseerattu tomaatti, pestokastike ja raejuusto. Kiehauta seos. Mausta suolalla ja sokerilla.
3. Levitä voideltuun vuokaan ohut kerros kastikkeesta. Lado päälle lasagnelevyjä, kastiketta sekä juustoraastetta (jätä puolet raasteesta päälle). Jatka kunnes on 3-4 kerrosta lasagnelevyjä. Jätä päällimmäiseksi kastike.
4. Paista 200 asteessa 25 min, jonka jälkeen lisää päälle loput juustoraasteesta (noin 1,5dl). Paista vielä 225 asteessa 10 - 15 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti