sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Ravintola Ondan brunssi Helsingissä

Mieheni synttäreiden kunniaksi kävimme eilen Perulaisella brunssilla ravintola Ondassa Helsingin Kalliossa. Brunssin lisäksi Onda tarjoaa arkisin lounasta sekä ala carte-listan herkkuja. Aina silloin tällöin brunssi on mukava piristys viikonloppuun ja tällä kertaa päädyimme Ondaan sen saamien positiivisten arvosteluiden vuoksi.

Brunssin buffetpöytä täyttyi pääasiassa kasvispainotteisista ruuista, erilaisista salaateista, kastikkeista ja tuoreesta leivästä. Leipä nousikin koko brunssin omaksi suosikikseni. Muutama lämmin ruokakin oli tarjolla; kanankoipia, linssejä ja bataattia. Jälkkäriksi oli tällä kertaa browniet ja riisivanukasta. Liharuokien ystävälle en lähtisi brunssia suosittelemaan sen kasvispainoitteisuuden vuoksi. Ruoka oli maittavaa ja mahan sai liiankin täyteen, mutta olisin itse kaivannut hieman enemmän vaihtelevuutta makumaailmaan.

Brunssi kustantaa aikuiselta 18 euroa tai smoothien kanssa 21 euroa. Lasillisen kuohuvaa kanssa brunssista saa pulittaa 22 euroa per henkilö. Kohtuuhintainen paikka siis kyseessä. Olimme tehneet etukäteen pöytävärauksen ensimmäiseen kattaukseen, mutta tällä kertaa brunssille olisi päässyt ilmankin varausta.

Mikä on sun lemppari brunssipaikka? 
Hyvää alkavaa viikkoa ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti