tiistai 6. syyskuuta 2016

Hotel Belleclaire New York

Majoituimme New Yorkin matkallamme Upper West Sidella sijaitsevassa neljän tähden Hotel Belleclairessa.  New Yorkin hotelleja on yleisesti moitittu hinnakkaiksi ja huonoiksi hinta-laatusuhteeltaan. Etsimme hotellia melko pitkään netissä eri sivustoja selaillen. Varasimme hotellin hotels.comin kautta ja hintaa Hotel Belleclairessa majoittumisesta tuli yhtä yötä kohden keskimäärin noin 165 euroa varattuamme hotellin sen ollessa tarjouksessa.
Hotelli sijaitsi hyvien kulkuyhteyksien varrella. Parisadan metrin päässä hotellista kahdessa eri suunnassa oli metroasema, josta pääsi liikkumaan hyvin moneen eri suuntaan. (metrot 1,2,3) 7 päivän metrokortti maksoi 32 dollaria per henkilö. Isossa kaupungissa tulee liikuttua aina ympäri ämpäri kaupunkia, jolloin itselleni on tärkeää, että se on sujuvien liikenneyhteyksien lähellä. Esimerkiksi Times Squarelle metromatka kesti noin 10 minuuttia. American Museum of Natural History -museoon ja Central Parkiin matka hotellilta taittui nopeasti kävellen.

Henkilökunta oli ystävällistä, harvassa hotellissa olemme saaneet näin hyvää palvelua! Hotellin aula oli viihtyisä ja siellä oli tarjolla kylmää juotavaa, joka piristi pitkän kaupunkipäivän jälkeen. Hotellin arvosteluissa kiinnitämme huomiota hotellihuoneen rauhallisuuteen. Ainakin meidän hotellihuoneemme olikin rauhallinen ja ikkuna sisäpihaa kohti. Ulkoa ei kantautunut sisälle melua, joskin ilmastointilaite oli äänekäs ja varmaan häiritsee herkkäunisia. Hotellissa oli ilmainen wifi myös huoneessa. Huoneesta löytyi myös minibaari

 Hotellin hintaan ei sisältynyt aamupala, mutta huomasimme hotellin "aamupalan" olevan leivos ja kahvi/tee/appelsiinimehu. Hotellin lähellä oli paljon ravintoloita ja ruokakauppoja. Yhtenä aamuna haimme kaupasta eväitä ja suuntasimme nauttimaan ne Central Parkiin.  Aamupalapaikaksi voin suositella Amsterdam Avenuella sijaitsevaa Bagels & co -ravintolaa. Tien toisella puolen oli Red Farm -niminen aasialainen ravintola, jota voin suositella hotellissa majoittuville. Bongasimme ravintolan Tripadvisorista, jossa se oli myös saanut hyvät arviot.  Siellä saimme matkan parhaimmat bagelit. Voin lämpimästi suositella myös 84th Streetin ja Amsterdam Avenuen kulmassa sijaistevaa Jacob's pickles -ravintolaa. Jacob's pickles tarjoaa amerikkalaista ruokaa pienellä twistillä. Ravintolan sisustus on viihtyisä ja tunnelmallinen. Ravintola oli kohtuuhintainen ja annokset suuria. Hintaa esimerkiksi tälle burgeriannokselle tuli 15 dollaria.
Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä hotellivalintaamme ja voisimme yöpyä Hotel Belleclairessa uudelleenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti