tiistai 27. syyskuuta 2016

Rentoutumista Långvikin kylpylässä

Lauantaina suuntasimme mieheni kanssa rentoutumaan Kirkkonummelle Långvikin kylpylään. Luonnon helmassa, merellisissä maisemissa sijaitseva kylpylä jätti positiivisen vaikutelman. Näissä maisemissa on hyvä rentoutua rankan työviikon jälkeen. Selvästi aikuisille ja pariskunnille suunnatussa kylpylässä on kuntouima-allas, kaksi poreallasta, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Altaiden yhteydessä on Jacuzzi Bar, jossa voi nauttia juomista joko poreissa tai sohvalla takan äärellä istuen. Saunomaan pääsee suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- sekä höyrysaunaan. Saunaosaston yhteydessä on suihkumaailma, joka käsittää kolme erilaista erikoissuihkua. Miinuspuolena mainittakoon, että kylpyläosasto on melko pieni, joten se voi ruuhkautua helposti. Tällä kertaa kylpylässä oli kuitenkin rauhallista. Tilat olivat modernit ja viihtyisät aikuiseen makuun. Kaiken kaikkiaan mukava ja rentouttava kokemus! Sisäänpääsy kylpylään kustantaa aikuiselta 25 euroa, jolla saa vastaanotosta pyyhkeen ja kylpytakin lainaan vierailun ajaksi. 

Spa-osastolta olisi voinut varata etukäteen erilaisia hemmotteluhoitoja, mutta tällä kertaa skippasimme ne ja nautimme vain kylpyläosastosta. Ehkäpä ensi kerralla vietämme kokonaisen viikonlopun kylpylähotellissa ja testaamme joitain hoitoja sekä hotellin ravintolaa. 
Menomatkalla kylpylään näimme peuraperheen. Jonkin aikaa saimme ihastella noita kauniita eläimiä, kunnes ne jatkoivat matkaansa.

Oikein mukavaa tiistai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti