keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Syksy on täällä!

Nyt on menossa toinen viikko kesäloman jälkeen töissä ja arki on imaissut taas nopeasti mukaansa. Aamut ovat jo melko viileitä, mutta päivisin saa välillä nauttia kauniin aurinkoisista ja lämpimistä ilmoista. Lehdet tippuvat kovaa vauhtia puista ja illat ovat jo kovin pimeitä. Syksy on täällä. Vaikka syksyn pimeys välillä harmittaa, niin on siinä ehdottomasti myös omat hyvät puolensa. Kynttilät luovat mukavaa tunnelmaa kotiin ja jokainen pölypallero ei näy samalla tavalla kuin vaikkapa kevään auringonpaisteessa. Syksyisin alkaa myös usein kiinnostavia uusia tv-sarjoja ja tallentava digiboksi pääsee taas käyttöön kesän jäljiltä. Värikkäät lehtikasat ja syysherkut antavat myös aihetta nauttia tästä vuodenajasta.

Syksy tarkoittaa myös pieniä muutoksia sisustukseen. Eturappusten kesäkukat saivat väistyä jo pari viikkoa sitten lyhtyjen tieltä.  Nyt lyhdyt ovat tuomassa valoa pimeisiin iltoihin.



Terassilla meillä on aurinkokennolla ja patterilla toimivat valaisimet, jotka tuovat kivasti valoa terassille iltaisin. Valaisimet siis syttyvät ja sammuvat itsestään. Syyskukkia en ole vielä hankkinut, sillä kesällä ostamani hortensiat ovat vielä pysyneet kauniina.

Joko teillä on syksyiset tunnelmat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti