lauantai 24. syyskuuta 2016

Pieni vaatehuone

Kodistamme löytyy pieni, noin 2,5 neliön vaatehuone. Unelmieni vaatehuone olisi tietysti tilavampi, mutta nykyinenkin on omille tarpeilleni oikein hyvän kokoinen. Vaatehuoneessa oli muuttaessamme valmiina ainoastaan neljä valkoista 135cm pitkää hyllylevyä. Hyvää hyllylevyissä on se, että niiden korkeutta pystyy säätämään tarpeen mukaan. Liian korkeiksi muodostuvien vaatekasojen siistinä pitäminen kun on osottautunut joskus haasteelliseksi.
Vaatehuoneen suunnittelussa mietin sitä, mihin minulla on tarvetta ja millainen säilytysjärjestelmä olisi kaikista toimivin pieneen tilaan. Pitkillä hyllyillä on runsaasti tilaa t-paidoille ja topeille. Ylimmällä hyllyllä säilytän laukkuja. Hyllyjen alta löytyy Malm-lipasto housuille, hameille ja urheiluvaatteille.
Yhdeltä seinältä löytyy lähes kaksi metriä korkea kenkäteline, johon mahtuu noin 20 kenkäparia. Nyt kenkätelineeseen on päässyt pääosin kesäkenkiä, kun syys- ja talvikengät ovat siirtyneet eteisen kaappeihin. Kenkätelineen vastakkaisella seinällä on hyvin tankotilaa neuleille, puseroille ja mekoille. Vaatetangon yläpuolelle voisi periaatteessa kiinnittää vielä yhden hyllyn lisää, mutta toistaiseksi sille ei ole ollut tarvetta. Tangon alla oleva korkeampi Malm-lipasto kätkee sisäänsä korut, alusvaatteet, sukat ja asusteet.

Kevät ja alkusyksy ovat itselleni sellaista aikaa, että käyn vaatteitani läpi. Varasinkin kirppispöydän lokakuun alkuun ja nyt on monta ikea-kassillista vaatteita, kenkiä ja laukkuja kohta lähdössä myyntiin. Vielä olisi edessä lisää kaappien siivousta ja tavaroiden hinnoittelua.
Millaisia vaatteiden säilytysjärjestelmiä teidän kotoa löytyy?

Mukavaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti